Home Hiburan “Kurang Ajar Kamu Ya Memfitnah Saya..” – Berang Difitnah, Ogy Ahmad Daud...

“Kurang Ajar Kamu Ya Memfitnah Saya..” – Berang Difitnah, Ogy Ahmad Daud Ingin Saman

0

Menerusi halaman facebook, tular beberapa posting oleh beberapa akaun di mana meraka membuat kongsian Ogy Ahmad Daud telah melangsungkan perkahwinan dengan Eman Manan. Namun, perkara tersebut tidak benar sama sekali.

Ogy yang berang dengan tindakan pihak tidak bertanggungjawab tersebut, telah membuat posting di fb di mana dia berkata dia ingin menyaman mereka. Ogy berkata yang dia telah lama bersabar dengan mereka yang sering menfitnah. Namun kali ini dia tidak akan berdiam diri dan ingin menyaman. Dia juga terkilan kerana mereka memfitnah mereka pada 1 Rejab.

Tambahan lagi, Ogy juga berkata yang dia bukan wanita yang kemaruk. Dia wanita yang mempunyai nilai dan harga diri.

WhatsApp Image 2023 01 23 at 1.13.40 PM

Selepas posting tersebut, pemilik akaun tersebut ada membuat permintaan maaf dan memberikan penjelasan tentang posting tersebut. Namun Ogy berkata yang tiada guna lagi mereka meminta maaf. Dia akan terus menyaman kerana mereka terlalu kurang ajar dan perlu diajar.

WhatsApp Image 2023 01 23 at 1.05.44 PM

Moga apa yang terjadi ini dijadikan tauladan kepada semua. Jangan lah kita berkongsi perkara yang tidak pasti. Sewajarnya menyemak terlebih dahulu. Moga semuanya dipermudahkan antara semua pihak. Jangan lupa komen yang baik-baik ya..

Sumber Fb Ogy Ahmad daud

Previous articlePengantin Wanita Buat Perjanjian Aneh, Bt Rmai Yg Tercengang
Next articleRafizi Ramli Minta Peniaga Dan Pengusaha Restoran Memberi Kerjasama Dgn Harga Penurunan Makanan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here