Semasa

“Kau berg4duh dgn dia..” – King Coco ‘S0und’ Caprice Lepas Kapsyen Sind!ran ‘Video Call Dlm Bilik Air’

Pempengaruh, King Coco yang baru mengesahkan dirinya ber.cerai dengan bekas suami memberi am.ar.an kepada penyanyi rap Caprice agar tidak melibatkan dirinya dalam ke.me.lut dengan individu lain.

Jelas Coco atau nama sebenarnya Mashaira Ismail, 24, dia enggan namanya dikaitkan dalam episod yang tiada kena mengena dengan dirinya.

“Tolong cakap dengan Caprice tu saya tak nak kena mengena dengan dia, kalau dia nak ber.ga.duh dengan orang ini, atau nak per.li orang itu, tak perlu masuk I sekali. Bang! Bang!

“Kau dengan dia ni ga.duh, tak perlu masuk aku sekali. Saya tidak berga.duh dengan siapa-siapa.

“I tak suka cari pasal dengan orang, tak suka cerita pasal orang tapi orang masih si.buk pasal I. I tak nak muncul di tengah-tengah orang yang tengah bergaduh. Please… Saya tak ada masa!” tegasnya.

Selepas tular laporan King Coco berce.rai dengan Azrin Anas Abdul Shukor, Caprice tampil memuatnaik hantaran di Instagram, didak.wa men.yin. dir dengan ayat yang melam.pau.

‘Boleh tak tolong bagi nu.mber Caprice kat dia so boleh video call dalam bilik air’ tulis Caprice sebelum menukar kapsyen terbabit kepada ‘Hahahah boleh tak tolong bagi nombor Caprice dekat dia, so boleh video call dalam bilik-bilik…. Tuan badan ok’.

Caprice pada masa sama turut berkongsi perbualannya bersama King Coco di Instagram Stories, menyatakan tiada per.selisi.han pendapat antara mereka.

Malah, King Coco turut memberikan kata-kata nasihat buat Caprice.

Sementara itu, King Coco turut meluahkan rasa hatinya susulan kisah ce.rainya yang viral sejak pagi tadi selepas dila.por.kan Gempak.

“Ya, it’s actually happening. But, i’m not sad, i’m happy, you have no worry to me. Saya okey, masih kuat.

“Tapi ramai tanya kenapa, kami kawan baik dan mahukan waktu untuk diri sendiri. Jadi, itulah yang jadi. Saya single, dah!” katanya sebak.

Sumber: Gempak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *