“Kak nampak tuuu..” (Video) Penampilan Terkini Hannah Delisha Dikec4m Netizen

Mana-mana selebriti tidak akan pernah terlepas dari pandangan mata taj4m warga maya. Sama ada lelaki atau perempuan, isu yang sering dibangkitkan adalah berkaitan dengan aur4t mereka.

Baru-baru ini, pelakon kelahiran Singapura, Hannah Delisha turut menerima teguran daripada netizen yang mengingatkannya agar menjaga dan menutup aur4t dengan sempurna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hannah Delisha (@hannahdelisha)

Memuat naik video dirinya yang sedang berjalan seperti model memperagakan busana, Hannah yang memakai baju hitam berlengan panjang dengan belahan leher berbentuk V dipadankan dengan skirt labuh bercorak bunga-bunga, bagaimanapun membuka ruang untuk netizen bercakap mengenai aur4t.

Ada yang meminta agar dia melonggarkan pakaiannya dan ada juga yang menegur cara wanita itu memakai tudung kerana gaya berkenaan menyebabkan bahagian leh3rnya terdedah.

VIDEO :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hannah Delisha (@hannahdelisha)

Aktres yang meledak dengan drama Mencintaimu Mr.Photographer itu mula berhijab pada penghujung 2020. Dia mendirikan rumah tangga bersama Imam Shah  pada Februari 2021.

Pelakon ini adalah antara anak seni yang masih mengekalkan imej bersih. Kontr0versi paling p4nas yang pernah melanda Hannah adalah dakwaan wanita itu berkahwin tanpa restu dari ibu kandungnya.

KOMEN NETIZEN :

Sumber : CARI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*