“kak baju tu..” (Video) Penampilan Terkini Kak KM Di Majlis Aqiqah Dikec4m Netizen

Selepas dua bulan melahirkan anak keempatnya, usahawan kosmetik Kak KM mengadakan majlis aqiqah, kesyukuran dan cu.kur jambul di kediamannya hari ini.

Bagaimanapun, penam.pilan Kak KM atau nama sebenarnya Liana Rosli mengun.dang ku.tu.kan dan te.gu.ran netizen di aplikasi TikTok yang disifatkan ku.rang sesuai dalam majlis berkenaan.

Menerusi video dimuat naik, anak kepada dramatis terkenal Normah Damanhuri itu tampil menggayakan busana putih dengan fesyen pada lengan bahagian atas dilihat ter.de.dah.

@sweetdara_stokiskmbeauty

♬ original sound – Lianarosli.sweetdara

Disebabkan penampilan tersebut, rata-rata memenuhi ruangan komen mempersoalkan fesyen ‘ter.be.lah’ Kak KM apatah lagi majlis itu dipenuhi dengan alu.nan selawat dan zikir..

Malah, terdapat juga segelintir individu berse.loroh mengatakan busana berkenaan mungkin tidak sempat disiapkan atau sesuai bagi mendapatkan sun.ti.kan vak.sin C.o.v.id.-19.

Liana dan suaminya Razman Ramli dikurniakan empat cahaya mata iaitu Nabila, 19, Fariz, 15, Rania, 12, dan Cinta Carissa yang dilahirkan pada Disember tahun lalu.

Sumber: TikTok @sweetdara_stokiskmbeauty , Instagram @kmfavourite.testimoni

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*