“Jarang Jarang Berlaku Ni..”- Neelofa Terkejut Suami Tolong Buatkan Juadah Iftar

Menerusi satu klip yang dikongsikan oleh salah seorang peminat pasangan selebriti terkenal iaitu Noor Neelofa dan Haris yang sering menjadi topik perbualan hangat dengan gelagat mereka yang saling menyayangi satu sama lain dan kini mereka telah menimang cahaya mata yang diberi nama Muhammad Bilal sebagai penyatu rumahtangga mereka. Neelofa sejak bergelar sebagai seorang isteri, sering dilihat perkongsian beliau di media sosial mengenai pelbagai masakan yang dimasak oleh beliau untuk suami yang tercinta namun sejak ramadhan tiba, suami Neelofa kini turut serta ke dapur untuk membantu isteri beliau dalam memasak juadah iftar.

Difahamkan, klip yang dirakam itu merupakan rakaman dari Noor Neelofa sendiri yang tidak menyangka bahawa suami beliau ringan tulang membantu beliau di dapur untuk memasak juadah iftar bersama. Peristiwa tersbut jarang berrlaku sejak mereka berkahwin kerana tugas memasak sememangnya tugas Neelofa sendiri dan beliau merakam untuk kenangan beliau dan suami. Suminya yang cuba untuk memasak sambil bercakap mengundang perhatian netizen kerana tidak mengenal bahan untuk memasak. Beliau cuba untuk masak juadah yang disukai Neelofa iaitu Murtabak dan hal ini membuatkan ramai mencuit hati dengan ceoteh pasangan tersebut.

Lihat video dibawah:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)

Pelbagai komen yang menarik seperti :

@NH:“I selalu masak sayangggg”

@wani sanusi:bukan butter tu ustaz… mnyk sapi tu… h

@user9662088012646:Love those kitchen color and setup

@ceo of review:Buke kito sore jah makan kulit sajo, neelofa pun make gitu jugok dulu ahaha

@memoji:kalo dna Pakistan,mmg X Lps mnyak sapi

Kisah mereka sering menjadi perhatian kerana sifat Haris yang begitu melindungi dan menyayangi Neelofa itu membuatkan ramai yang menginginkan pasangan seperti mereka. Gelagat mereka yang seperti pasangan baru bercinta itu masih tersulam indah dengan didikan agama dari Haris buat isteri kesayangan beliau iaitu Noor Neelofa. Bagi beliau, jika turut sertake dapur dapat membahagiakan isteri beliau, beliau akan melakukan tanpa mengeluh.. Semoga pasangan ini dapat terus melayari bahtera perkahwinan mereka.

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Tiktok dan Instagram

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*