Home Hiburan “Jangan Pusing Kebodohan Pada Saya..” – Puteri Sarah Respon Balik Pada Syamsul...

“Jangan Pusing Kebodohan Pada Saya..” – Puteri Sarah Respon Balik Pada Syamsul Yusof

0

Sejak dua menjak ini, panas mengenai isu Syamsul Yusof berkahwin dua iaitu dengan Ira Kazar. Panas di media sosial dan ianya menjadi bualan mulut orang ramai. Hari ini, akhirnya Syamsul Yusof mengakui yang dirinya sudah selamat bernikah dan memberitahu orang ramai melalui posting di instagram.

Menerusi halaman instagram, pelakon terkenal, Puteri Sarah Liyana telah berkongsi satu keping gambar anak-anaknya iaitu Syaikhul dan Sumayyah. Dapat dilihat yang mereka sekarang berada di luar negara. Di ruangan kaption, Puteri Sarah ada menulis sesuatu bagi menyampaikan mesej kepada suaminya, Syamsul Yusof. Beliau berkata yang jika anaknya Syaikhul dan Sumayyah boleh memberikan kenyataan kepada mahkamah, Sudah tentu mereka akan bercakap :

‘ayah yang banyak kali keluar rumah tinggalkan mama, abang & adik, not us’

Tambahahnya lagi, di manakah ayah pergi selalu sangat tak ada dekat rumah?

Puteri Sarah juga membidas kenyataan Syamsul Yusof, dia berkata supaya jangan pusing kebodohan kepadanya, Jangan gunakan nama Allah bagi membuatkan diri tu malaikat di mata manusia.

“@syamsulyusoffilm do not turn your stupidity towards me. Do not use Allah’s name to make u an angel di mata manusia” – Puteri Sarah

Klik Di Bawah Untuk Posting Puteri Sarah

Moga dipermudahkan urusan bagi keluarga Syamsul Yusof dan Puteri Sarah. Harapnya keluarga ini dapat kembali bahagia seperti dulu kala. Buang yang keruh, ambil yang jernih. Redha dengan ketentuan ilahi. Jangan lupa komen yang baik-baik yaa..

Sumber Instagram

Previous article“Saya telah bernikah dengan sah…” – Syamsul Yusof jelaskan isu kahwin dua
Next article“Boleh la I saman 10 juta pula ya…” – Puteri Sarah mahu berjumpa Syamsul dan Ira di mahkamah

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here