“Jangan Nak Tunjuk Bagus Dpn Isteri Sy..” – Amukan Khuzairi buat ramai geram

Menerusi satu klip yang diambil dari sebuah drama yang digilai ramai iaitu ‘7 Hari Mencintaiku 3’ mendapat perhatian ramai apabila watak Khuzairi dalam drama tersebut mampu membuatkan ramai beremosi dengan setiap bait perkataan yang dikeluarkan oleh beliau. Watak Khuzairi yang dilakonkan oleh Syukri Yahya begitu mantap dan mengujakan apabila beliau harus mengeluarkan emosi seperti sedang cemburu dan terasa seperti ego sudah terrcalar dan watak tersebut dapat dilakonkan dengan begitu profesional sekali.

Melalui klip tersebut, Khuzairi terkejut apabila Adam yang dikatakan memiliki perasaan kepada isteri kesayangannya datang ke rumah beliau untuk menziarahi Khuzairi kerana Khuzairi dikatakan baru sembuh dari kemalangan yang menimpa beliau dan usaha beliau dalam menjaga kandang kambing menjadi sia sia akibat kemalangan tersebut. Kehadiran pada malam itu dengan niat untuk membantu Khuzairi telah membuatkan satu pertelingkahan besar berlaku di halaman rumah tersebut. Khuzairi menyatakan bahawa dia boleh menerima Adam sebagai tetamu tap tidak akan pernah menerima sedikit pun pertolongan dari Adam jika melibatkan urusan kandang kambing beliau kerana beliau menyangka bahawa Adam hanya ingin menunjukkan ihsan kepada isteri dan keluarga beliau.

Tontonan penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)


Pelbagai komen diberikan seperti :

@Shasha:Bila nurul dtg .. aku hargai niat baik dy sbg kawan.. puihh

@khai.rul:part ni aku sokong as husband..yela lelaki ni pernah luahkan die suka isteri kita lps tu buat baik..baik sikit² jadi la

@Cikbesi:Adam dgn nurul nih kalau kawen depa nih tenang terus 7hm3 tamat terus..aku dah penat dah nih..

@『KLC』iRulz 乄:Cerita ni tak habis lagi kan ? bru ep24 kan ? ke aku sorang je yang bru dkt ep24

@0%:klw cemburu dh dtg ego un dtg sekali and disitulah jadi sebuah petengkaran@Prince ryzz:aq risau adam bagi syarat nak tolong khuzairi dgn kahwin ngan mia

@Ujie Malek:mmg laa…depan2 khuzairi Adam try mia… takkan die nk biarkan…Adam plak x reti bahasa dengar jer ckap munah tu

@wawarichi:aihh kdg2 kesian pulak kt adam ni. tp annoyed jgak dgn dia hahahahha@Ziq Kinda II:bagi aku Adam ni xtau malu punya orang, dah kena marah masih nak naik masuk rumah orang .. mia pula mcm xfaham laki tengah stress dengan kambing mati

Pertelingkahan antara Adam dan Khuzairi membuatkan Mia Adriana cuba melindungi Khuzairi untuk tidak menyakiti hati sesiapa namun beliau sendiri terkedu dengan bait bait ayat yang dilontarkan oleh suaminya. Mak Leha yang turut berada disitu juga turut terkejut tapi masih mampu memanggil Adam untuk naik keatas kerana beliau masih menganggap Adam sebagai seorang tetamu yang ingin menziarahi anak kesayangannya yang sedang sakit. Kenyataan yang dikeluarkan oleh Khuzairi tersebut dikatakan beliau terasa tercalar dan tercabar dengan kelakuan Adam kerana beliau merasakan Adam sedang merendahkan dirinya kerana beliau telah mengalami kerugian yang besar selepas kemalangan tersebut.

Jangan lupa komen ynag baik baik

Sumber dari Tiktok dan Instagram

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*