“Ingat hero Hindustan tadi rupanya Aeril Zafrel”….- ‘Nak ditegur kecik pulak hati kang

Begitu kena dengan gelaran netizen buat selebriti dan usahawan popular, Aeril Zafrel apabila sering dipanggil sebagai President TikTok berikutan dia yang cukup aktif di aplikasi tersebut.

Sehinggakan dia semakin diminati warganet kerana telatah sporting pelakon ini yang siapa sangka sebelum ini sering dilihat serius menerusi kaca televisyen nampaknya sangat lucu di dunia realiti.

Malah sikap humble Aeril Zafrel dan isterinya, Wawa Zainal turut disenangi kerana meskipun bergelar pelakon dan usahawan berjaya namun mereka tetap sahaja menghiburkan warganet dengan gelagat lucu dan selamba di media sosial.

Aeril Zafrel

Ternyata sekali lagi, pengguna TikTok dihiburkan dengan telatah keluarga bahagia ini apabila Aeril Zafrel yang sering mengikuti trend terkini di TikTok cuba membawa keluarganya itu juga turut sama menari.

Namun begitu, kaspyen dan perangainya itu yang jarang tidak membuatkan warganet kering gusi mengundang dia sekali lagi menghiburkan ramai dan dalam pada masa yang sama, ada juga yang menyangka Aeril Zafrel merupakan orang lain berikutan penampilannya yang dikatakan sedikit berbeza.

Agak kelakar apabila membacakan kapsyen Aeril Zafrel itu yang berseloroh  menyalahkan orang lain lagi sehinggakan peminat juga dilihat sempoi bergurau terhadap pelakon ini diruangan komen sekali gus Aeril Zafrel turut menerima ribuan tanda suka ramai di hantaran video tersebut.

“Serius la jambang hilang tinggal janggut…”

Aeril Zafrel

“Ingat hero Hindustan tadi”

IMG_20211108_092021IMG_20211108_092006

“Setiap kali buat trend mesti tak jadi”

Aeril Zafrel

“Asal Aeril nampak lain”

IMG_20211108_091941IMG_20211108_091905

Sumber:HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*