“Hati Kering Betul..”- Pinjam Cincin Member Waktu Akad Nikah, Drama Alamatnya Cinta Raih Perhatian Netizen

Menerusi satu keratan klip yang berkisahkan tentang sebuah drama yang menarik perhatian netizen apabila gandingan hebat dari para pelakon berbakat iaitu Hisyam Hamid dan Hannah Delisha di sebuah drama yang bertajuk Alamatnya Cinta. Kisha percintaan mereka dengan pertemuan yang tidak disangka itu membuatkan kehidupan mereka menjadi huru hara dan akhirnya mereka disatukan dengan sekali lafaz dalam drama tersebut.

Adegan yang dikongsikan berdasarkan klip tersebut membuatkan ramai terhibur apabila mereka seperti anjing dan kucing yang sering bertelingkah walaupun mereka sudah pun berada di masjid untuk upacara pernikahan mereka. Peristiwa yang melucukan berlaku setelah lafaz dilafazkan, mereka terlupa bahawa sesi pembatalan air wudhuk harus dilakukan dan mereka terlupa untuk membuat persediaan rapi dimana mereka lupa membeli cincin buat mereka. Kekalutan berlaku dan mereka menebalkan muka dengan meminjam cincin dari teman mereka pada ketika itu.

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)


Pelbagai komen dan reaksi diberikan mengenai drama tersebut dan membuatkan ramai yang ingin menonton kembali drama tersebut. Aksi yang melucukan diteruskan apabila mereka perlu mencium dahi untuk bergambar benar benar mengejutkan mereka pada ketika itu. Dalam pada itu, mereka sempat bertelingkah apabila si suami memerli si isteri dengna menyatakan bahawa beliau tidak ingin untuk berbuat demikian kerana kulit wajah isterinya kering seperti kulit buaya..

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Tiktok dan Instagram

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*