Isu Semasa

“Gaya tangan tu, Imran Bard. Ghisau eh” – (video) Fazura Nampak Cam Imran Sebijik.

Pelakon, Fazura tidak disangka-sangka semakin menjadi perhatian buat peminat dan warganet. Lebih-lebih lagi selepas dia melancarkan koleksi tudungnya yang menarik dan harga dijual juga berpatutan.

Lebih seronok juga buat peminat tudung Fazura, mereka dapat mengayakan koleksi-koleksi terbaru yang dilancarkan oleh isteri kepada pelakon popular, Fattah Amin itu.

Fazura

Boleh dikatakan juga, Fazura ini sangat sporting apabila dia menggunakan platform media sosial miliknya untuk berkomunikasi dengan peminat dan penyokong.

Lebih mengundang ramai tak kering gusi juga, Fazura dilihat kerap membuat gelagat lucu sehinggakan selebriti jelita ini sering viral di aplikasi TikTok gara-gara telatahnya yang menghiburkan.

Malah menerusi video terbaharu ini pula, Fazura sekali lagi dikatakan sudah seperti seorang remaja yang mencetuskan fenomena di TikTok iaitu Imran Bard dimana perangai lucunya itu menjadi bualan ramai.


Warganet diruangan komen menerusi rakaman video itu pula kelihatannya membanjiri dengan menyebut nama Imran Bard selepas merasakan per4ngai lucu Fazura sudah seperti remaja terbabit sekali gus dia juga menerima ribuan tanda suka ramai di hantaran video tersebut.

“Gaya tangan tu, Imran Bard. Ghisau eh”

Fazura

“Kenapa cakap macam ada vibe Imran Bard. Dengan body moves pun…”

IMG_20211125_074534

“Imran dengan Fazura kalau bergabung best ni”

IMG_20211125_074458Fazura

Sumber:HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *