“First Time Sy Cakap Italy..”- Cuba Cakap Bahasa Italy, Hairul Azreen Kena Gelak Dengan Warga Itali

Menerusi satu klip yang dikongsikan oleh selebriti yang diminati ramai iaitu Hairul Azreen yang berkongsikan pengalaman beliau ketika berada di Italy atas urusan pekerjan menarik perhatian ramai.Dalam perkongsian beliau, beliau meminta izin untuk berkomunikasi menggunakan bahasa Itali dan akhirnya lain yang menjadi tumpuan peminat dari Malaysia. Bapa kepada dua orang anak ini dikatakan mempunyai bakat dalam seni lakonan rupanya boleh menjadi pelawak dan ini membuatkan ramai menyatakan bahawa diri beliau tidak pernah serius walupun di depan mereka yang dihormati ramai.

Difahamkan melalui klip tersebut, beliau yag diminta untuk kedepan dan diberi mikrofon cuba menyampaikan sesuatu. Beliau meminta izin untuk mencuba berkomunikasi menggunakan bahasa Itali dan ketika beliau menlontarkan setiap perkataan tersebut membuatkan warga itali yang berada di situ tertawa kerana terlalu menghiburkan. Hal ini kerana beliau hanya melontarkan nama pemain pemain bola Itali sahaja dan ketika beliau melontarkan, raut wajah yang serius membuatkan ramai terhibur dan mencuit hati. Ketika ramai yang ketawa melihat aksi beliau yang lucu dapat dilihat raut wajah beliau yang berpuas hati kerana mendapat perhatian penuh dari penonton di sana dengan lawak beliau..

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)


Pelbagai komen diberikan seperti:

@khalis syafiq:Perghhh pandai betul. Mst sblum naik stage duk hafal hahaha

@Bundlelacoste1:Semoga semua dilimpah rezeki yg meluas

@@Kupu_kupu:Lhaaa comel nye ckp italy

@chickmonk:tersedak member kena petik

@user roberto carlos:aik tu bukan nama pemain bola berasal dari italy ke

@Muhammad Azim1950:asl tak ckp spageti terus

@PuteraQazLuka:ooo … orang itali abang ni hahahhaahahaha

@MiyrulBahar:Padah2 handal player bola disebutnya

@cikpuanayunofita:peehhh joe speaking italy plus london la

Kini, Hairul Azreen telah menjadi satu kebanggan dalam industri seni kerana dapat menapak di luar negara menggunakan hasil dan titik peluh beliau sendiri. Beliau pernah menyatakan bahawa setiap yang dibuat itu berpunca keredhaan isteri dan sifat isteri yang memhami pekerjaan suami dalam berkarya. Hanis Zalikha yang dulunya merupakan selebriti terkenal merupakan seorang isteri yang begitu faham keadaan suami dan keluarga kecil beliau dijadikan ikon rumahtangga kerana mempunyai sebuah keluarga yang harmoni dan bahagia.

Jangna lupa komen yang baik baik

Sumber dari Tiktok dan Instagram

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*