Semasa

“Kongsi Dengan Kawan Je La..” – Fendy Bakry Tegur Cik Lan, Ayat Cik Lan Kalini Snggup Kahwin Dgn Cik B dan Iqbal..

Menerusi entri terbaru Roslan Shah, beliau memuatnaik entri dengan memohon maaf diatas kata kata nya sebelum ini. Roslan Shah atau lebih mesra dengan panggilan Cik Lan juga tidak tahu kata kata nya itu buat ramai yang beranggapan tidak baik.

Oleh itu, Cik Lan memohon maaf pada semua dan berharap masyarakat tidak lagi membuat andaian yang tidak baik.

Kapysen penuh Cik Lan:

“Insyallah Jodoh Ada di Mana – Mana ys …..#MIMPI pun Jadi Isu…..kalau Macam ini HuraHara …..Cik Lan Sanggup kahwin dengan Cik B dan Iqbal Kahwin dengan Dato Seri Vida hehehehe ….Dah Jadi keluarga 69 Macam ini kan…”

Namun, terdapat komen daripada Fendy Bakri yang menasihati Cik Lan agar tidak berkongsi mimpi seperti ini lagi pada khalayak ramai.

Kata kata Fendy Bakry:

“better share dgn kawan2 je la cik lan pasal mimpi tu dari tahu dekat umum akhirnya masing2 akn beri herdikan pada kita..
once kita mulakn jadi org akn ambk apa yg kita mulakn dan jadikan story.. story demi story makanya penambahan demi penambahan dalam cerita yang xada pn akan diadakan..”

Iqbal juga turut memberi respon:

Lihat juga apa kata netizen:

“Hahahahahaha mu ni cik Lan… kelakar dari dulu sampai skrg… u sebenarnya orang yg baik. Selalu hiburkan peminat n kawan2… thank u cik Lan! Teruskan perjuangan mu sahabat! ku doakan yg terbaik buat cik Lan..”

“same cik lan! Saya pun tak terfikir yg ada org akan kecam cik lan sebab cik lan jenis humble and tak kecam org. Its just a joke..”

Sebelum ini, Roslan turut berseloroh mengatakan mujur ianya hanya satu mimpi dan dia tidak mampu nak beri RM1 juta sebulan.

“Selamat cuma mimpi. Tapi kalau sudah berjodoh, nak buat macam mana ya. Cik Lan tak mampu nak beri satu bulan satu juta.

“Cik Lan mampu kasi makan rojak buah Maznah Ke Tu saja. Cik Lan orang miskinlah. Ini gambar kenangan Cik B dan Kacak semasa kecil dulu ya,” katanya.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: IG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *