Isu Semasa

“Ditegur Ker4p Tay4ng Mesra Lepas Kahwin…,” – (Video) Netizen Per4san YouTuber N4mpak Lain.

Sebelum ini, nama YouTuber terkenal Ria Ricis menjadi sebutan ramai apabila dilihat sakan menari sewaktu hari perkahwinannya bersama pemuda dari Aceh iaitu Teuku Ryan. Lebih-lebih lagi dengan imej menutup aurat wanita tersebut yang juga merupakan adik kepada pend4kwah popular, Ustazah Oki Setiana Dewi.

Berita soal pamer kem3sraan dah sampai kepada Ria Ricis dan Ryan…Selalu usik mengusik manja

Semenjak berkahwin, Ria dan juga pasangannya terbuka menampilkan kemesraan di khalayak ramai. Susulan itu, ramai yang tampil menegur selebriti berkenaan untuk tidak terlalu mempamerkan kebahagiaan terutamanya di sosial media kerana disifatkan berlebihan. Meskipun sudah bergelar pasangan suami isteri, namun menurut mereka tidak semua perkara boleh dit4yang.


Dalam content ini Ria Ricis berubah drastik…Di balik ketawa dia, ada rasa s3dih yang dis3mbunyikan

Selepas itu, ramai mengakui mula perasan dengan perubahan pada rakaman terbaru yang dikeluarkan oleh Ria. Pasangan suami isteri tersebut kelihatan seperti mengelak untuk berm3sra b3rlebih-l3bihan sama seperti sebelum ini.

Bagi pasangan dah bernikah, kem3sraan memang sesuatu yang halal…Tapi tak semua boleh tunjuk

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen rasa kec3wa dengan tindakan sesetengah pihak yang suka memberikan kec4man pada pasangan berkenaan. Dalam pada itu, ramai juga mengambil kesemp4tan untuk memberikan kata-kata semangat kepada Ria dan juga Ryan.

KOMEN NETIZEN:

Sumber:TikTok lala97_, ricisabangtr1,ryanricis1311 ,https://www.dnq.pw/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *