Home Info Demi Anak Dan Keselamatan, Ibu Tunggal Sanggup Menyamar Jdi ‘Lelaki’ Selama 40...

Demi Anak Dan Keselamatan, Ibu Tunggal Sanggup Menyamar Jdi ‘Lelaki’ Selama 40 Tahun

0

Seorang ibu tunggal yang dikenali sebagai S Petchiammal, sanggup melakukan apa sahaja demi anak perempuannya agar hidup serba lengkap dan selamat. Suaminya telah meninggal dunia secara mengejut akibat serangan jantung ketika beliau berusia 20 tahun.

Demi membesarkan anak perempuannya, beliau telah menyamar menjadi seorang lelaki selama 40 tahun sejak kehilangan suaminya dan sedang hamil ketika itu. Wanita ini melakukan banyak pekerjaan selepas melahirkan anaknya, namun berdepan dengan kesukaran disebabkan majoriti kerja di kampung di Katayunakkanpatti, Tamil Nadu dimonpoli oleh kaum lelaki.

Baca lagi: “Ustaz dahla ustaz…” – Ibu tunggal menangis selepas UEL hadiahkan kereta

Baca lagi: Dakwaan, Talita Sedang Pelυk Wan Sharmila Bakal Ibu Tiri?. Akhirnya Sharmila Tampil Cerita Perkara Sbenar! Artis

sinetronmalaya.com Demi Anak Dan Keselamatan Ibu Tunggal Sanggup Menyamar Jdi Lelaki Selama 40 Tahun qqq

S Petchiammal berdepan dengan gangguan daripada kaum lelaki setiap hari ketika beliau bekerja di hotel, kedai atau pun di tapak pembinaan. Hinggalah satu hari, beliau bernekad untuk merubah cara hidupnya dengan menyamar sebagai seorang lelaki.

Selain itu, beliau turut menukar namanya menjadi ‘Muthu’ selepas pergi ke kuil di Tiruchendur, memotong rambutnya dan menukar sari dengan baju dan kain lungi. Oleh itu, bagi mengelakkan orang lain mengetahui identitinya, beliau sedar bahawa dia dan anaknya perlu berpindah ke kawasan lain.

sinetronmalaya.com Demi Anak Dan Keselamatan Ibu Tunggal Sanggup Menyamar Jdi Lelaki Selama 40 Tahun www

‘Muthu’ turut mengatakan perkara ini hanya orang terdekat sahaja yang ketahui salah satunya anak perempuan beliau dan saudara terdekat. Beliau juga mengatakan pelbagai pekerjaan beliau bekerja seperti melukis, pembuat teh dan penebar roti prata. Serta beliau menyimpan setiap sen untuk memastikan kehidupan mereka berdua selamat dan terjamin untuk anak perempuannya.

PERHATIAN: Pihak Rose Biru Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Rose Biru Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: SAJA

Previous articlePuteri Sarah Terkedu Anak Tanya Betul Ke Ayah Kahwin Lain
Next articleKonvoi Motosikal Dibawa Arus Air, Di Simpang Jemari Jalan Nitar Mersing

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here