Datin Seri Haflin Imbau Kenangan Bersama Arwh Ibu Di Golok Buat Ramai Sebak

Datin Seri Haflin Saiful mengimbau kenangan bersama ar.wah ibunya, Datuk Siti Hamidah Hamat dengan memuatnaik gambar mereka berdua di akaun Instagram nya.

Kenang Memori Manis Di Golok

Isteri kepada ahli politik Datuk Seri Nazri ini, berkongsi gambar kenangan keluar bersama ar.wah ibunya di Golok, Thailand pada dua tahun lalu. Menurut Haflin, mereka berdua gemar ke sana bagi menikmati makanan kegemaran iaitu Som Tam dan daging bakar.

Bukan itu saja, wanita jelita ini juga berkongsi cerita ketika keluar bersama ar.wah ibunya banyak aktiviti dilakukan bersama seperti mendapatkan khidmat rawatan mengu.rut badan Thailand, mencuci rambut di salon rambut dan membeli sayur dan buah segar di pasar basah di sana.

Foto – Instagram @haflinnazriaziz

“2 tahun hari ini. Perkara yang saya rindu sekali bersama mama adalah outing kami. Seperti yang ini salah satu kegemaran saya outing bersama Mama di Golok, Thailand menikmati Som Tam dan daging bakar kegemaran kami.

Selepas itu, kami pergi untuk mengu.rut badan Thai kemudian ke salon rambut untuk mencuci rambut dan kemudian beli sayur dan buah segar di pasar basah.

Dulu sangat menyenangkan pergi ke Golok (sebelum C.o.v.i.d) cuma ambil masa sejam memandu dari @villadanialla.

Dia ajar saya banyak sangat tentang nikmat biasa dalam hidup.

Saya harap 2 tahun adalah selamanya untuk kamu Ma sebab kamu menikmati setiap minit di alam fana yang kamu sangat gembira, kamu tidak sengsara, sekurangnya itu yang saya percayai. Al-Fatihah.” Luahnya

Al-Fatihah buat ibu Datin Seri Haflin.

Sumber: Muraimy

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*