Isu Semasa

“Bunyi mcam ayam Ters3pit…” – Selamber je Cikb kutvk DSV Ketika Menaiki Bot.

Percutian usahawan kosmetik, Datuk Seri Vida bersama anak-anaknya di Pulau Langkawi dilihat cukup meriah lebih-lebih lagi apabila beliau sempat berkunjung ke restoran ‘siakap kayangan’ yang viral beberapa hari kebelakangan ini.

Terjerit2 naik bot laju

Namun begitu, video memperlihatkan DSV menaiki bot laju ketika di pulau tersebut telah mendapat perhatian kerana ramai yang terhibur dengan keletahnya yang terjerit-jerit sewaktu bot tersebut bergerak di permukaan air.

Kutuk mak sendiri depan2

Disebabkan video berkenaan juga, anak kepada DSV iaitu Cik B turut sama ‘mengutuk’ ibunya dengan menyamakan jeritan tersebut seperti suara ayam tersepit.

Gurauan itu telah mendapat perhatian ramai dan sama-sama terhibur dengan telatah usahawan berkenaan kerana begitu all out ketika bercuti.

Ingatkan siapa yang cakap macam tu

Perkongsian yang dibuat Cik B diruangan Twitternya telah menjadi perbualan warganet kerana merasa ‘terwakilkan’ dengan ayat pelakon remaja itu.

Mereka mengakui agak terkejut kerana ada yang berani menyamakan suara DSV dengan bunyi ayam namun berasa lega selepas melihat anak usahawan itu sendiri yang ‘membahan’ ibunya.

Rileks je CikB bahan mak sendiri

Muka Kacak macam pasrah

Bunyi macam game angry bird

Sumber:Twitter @HavocCikb, https://www.dnq.pw/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *