Home Uncategorized “Boleh la I saman 10 juta pula ya…” – Puteri Sarah mahu...

“Boleh la I saman 10 juta pula ya…” – Puteri Sarah mahu berjumpa Syamsul dan Ira di mahkamah

0

Tadi telah tular apabila Syamsul Yusof memuat naik klip video yang menyatakan bahawa beliau telah bernikah dengan Ira Kazar. Namun, Puteri Sarah juga yang turut memuat naik kenyataan daripada pihak beliau mengenai isu yang berlaku.

Menerusi ‘Ig Story’ di laman Instagram miliknya, Puteri Sarah mengatakan bahawa beliau baru sahaja bercakap dengan pihak peguamnya dan menyatakan Ira Kazar iaitu isteri kedua Syamsul Yusof telah melanggar ‘Injuction Order’ dan menghina mahkamah. Puteri Sarah juga mengatakan bahawa boleh lah beliau mahu menyaman RM10 Juta kepada pihak Syamsul dan Ira. Beliau turut mengatakan untuk mahu berjumpa di mahkamah.

Rata-rata netizen juga sedih mendengar kenyataan dan penjelasan melalui pihak Syamsul setelah berbulan-bulan masalah rumah tangga mereka hangat dipertakan. Ramai juga yang mengatakan Syamsul sepatutnya berasa malu dan bersalah kerana telah curang ketika Puteri Sarah mengandung anak kedua mereka. Ada juga yang mengatakan Ira Kazar memang tidak tahu malu menjadi perampas rumah tangga orang lain.

Jangan lupa komen yang baik-baik.

Lihat Ig Story di bawah:

WhatsApp Image 2023 01 06 at 18.22.45

Previous article“Jangan Pusing Kebodohan Pada Saya..” – Puteri Sarah Respon Balik Pada Syamsul Yusof
Next articleBaru Je Syamsul Yusof Umum Nikahi Ira Kazar, Kali Ini Ibu Pula Beri Respon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here