“Best Ja Buat Dos4” – Giliran Gambar Nabila Huda Pula Menc0lok Mata Netizen

Baru-baru ini, nama pelakon Nora Danish tiba-tiba menjadi p4nas selepas berkongsi gambarnya ketika sedang melakukan aktiviti mendaki bukit di laman Instagram.

Rata-rata meninggalkan komen kurang senang terhadap gambar Nora dan menganggap sut yang dikenakan menyerupai warna kulit dan terlalu k3tat.

Ada juga yang memberi pesanan supaya Nora mengenakan pakaian yang bersesuaian kerana sebagai manusia, kita tidak boleh menjangkakan musibah yang bakal berlaku dipersekitaran.

Nampaknya, belum reda tentang pakaian Nora Danish, gambar percutian pelakon dan pengacara Nabila Huda turut menjadi sorotan perhatian netizen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu)


Menerusi gambar yang dimuat naik, Nabila dilihat sedang menikmati percutian pendek bersama temannya, sesuai dengan kapsyen “short vacay” yang ditulis.

Meninjau ruangan komen, netizen seperti memberi pesanan buat Nabila supaya menjaga aur4tnya.

“Best ja buat d0sa,” tulis seorang netizen.

“Aur4t,” tulis seorang pengikutnya ringkas sambil meletakkan emoji sedih.

“Minat Abil dari dulu lagi… Abil lawa sangat. Moga Allah berikan kita sama-sama hidayah dengan menvtup avrat kita dengan sempurna. Amin amin amin ya rabbal alamin,” tulis seorang netizen.

“Dayusnya seorang suami jika tidak men3gur isterinya. Dan derh4kanya seorang isteri jika tidak akur nasihat suaminya… Pah1tkan? Tapi inilah hakikat,” kongsi seorang wargamaya pula.

Dalam pada itu, ada juga netizen yang mendoakan kesejahteraan semua dan diberikan petunjuk oleh Allah SWT.

“Semoga hidayah dan petunjuk dari Allah milik kita semua… Amin,” katanya.

Sumber: Gempak

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*