“Baru jumpa buku dengan ruas.” – (Video) Gdis Knakan Smula Pnjual Aiskrim, Mnarik Prhatian Rmai.

Mesti anda pernah melihat gelagat penjual aiskrim yang sering mengusik pelanggan mereka semasa memberikan kon aiskrim yang dibeli. Sama macam situasi yang dilalui gadis ini yang turut melalui situasi yang sama namun ada perkara lain yang menarik perhatian ramai selepas itu.

Semuanya apabila gadis itu memilih untuk membalas semula usikan itu dan mengenakan penjual aiskrim itu pada akhirnya. Video tersebut juga tular dikongsikan apabila ianya meraih hampir sejuta tontonan setakat ini di mana rata-rata netizen turut terhibur melihatnya.


Di dalam video yang dikongsikan ini, gadis itu dilihat sedang menunggu aiskrim yang dibelinya disiapkan oleh penjual aiskrim itu. Biasanya untuk aiskrim seperti itu, penjual pasti akan mengusik pelanggan dengan tidak memberikan aiskrim itu dengan mudah seperti biasa.

Malah pelanggan perlu mencuba beberapa kali sebelum akhirnya berjaya mendapatkan aiskrim mereka. Apa yang menarik perhatian ialah gadis itu kemudian kembali mengenakan semula penjual itu selepas menerima aiskrimnya.

penjual

Dia turut mengusik penjual itu semasa ingin melakukan pembayaran sekaligus membuatkan netizen berd3kah melihatnya. Gelagat selambanya ini turut membuatkan netizen berasa puas hati apabila penjual aiskrim itu pula yang menjadi mangsa.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen turut sama terhibur melihat cubaan gadis itu mengenakan semula penjual aiskrim itu. Ada yang berseloroh tentunya penjual itu berasa trauma berjumpa dengan pelanggan sepertinya ini.

KOMEN NETIZEN:

“Puas hati aku kak.”

penjual aiskrim

“Mesti dia trauma dapat customer macam ni.”

aiskrim

“Yang belakang macam tak puas hati je.”

komen

“Baru jumpa buku dengan ruas.”

tik tok

Sumber:HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*