“Bang Dh Melebih Ni…”- Pihak Produksi Naik Hantu, Sembur Anna Jobling Dekat Set Penggambaran

Menerusi satu klip yang menjadi perhatian ramai di laman Tiktok berkenaan Anna Jobling membuatkan para peminat mula naik angin dengan pihak produksi di set penggambaran tersebut. Klip yang mendapat tontonan lebih daripada 2 juta itu cukup menunjukkan sifat Anna Jobling yang masih cuba bertenang dan tersenyum walalupun dimarah sebegitu di depan orang ramai.

Mengikut sumber yang diperoleh, pihak produksi menyatakan bahawa itu merupakan contoh lakonan yang akan dilakonkan oleh pelakon namun para netizen mula menganggap bahawa pihak produksi sudah mula naik kepala dengan menjerkah Anna Jobling yang masih tersenyum melihat babak tersebut. Kemarahan pihak produksi semakin menjadi jadi apabila suara beliau dinaikkan dengan sengaja di depan Anna jobling.

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cepatberita


Pelbagai komen diberikan seperti :

@mystery:tak sbenarni ni betul ke ape ni?

@fresh orenge:ouh ni senanya xde apa pon..tgh shooting kl gengster 3 je senanya ni

@Mat Yie:Marah org lain tu tngk mata dah tau

@bae.falira:wehh klau aku yg kat situ , dah banjir air mata

@BOYENG .:kenak marah pun , boleh senyum . tetap santai di posisi hahahaha

@Larry:sedang bayang kan dia minta maaf lepas ni tu sebab dia tak boleh fokus

@Syah Syahir:dia ingat dgn marah mcm tu org takut kau silap bro…

@baca nama aku:tu marah betul betul ke tengah shooting ru

@yoda:Rileks lah bang macam takde hari esok HAHAHAHAH

@Intanjuliana:Biase do kena marah dngn polis sebab dok gelak2 bukan nk kurng ajar memng jenis mcmtu sengeh2

@SarahsZulkarnain:boleh x cerita sikit kes apa.. menimbul kan fitnah je laaa.. x rasa berdosa ke bgi org terpikir sbb apa

@SIR YOBBO:kadang bila berlakon, benda² macam ni perlu untuk ambik mood sedih, marah, happy, menangis. sebab kadang2 ada pelakon yang tak dapat nak rasa feel tu

Para peminat mula memuji cara Anna jobling mengawal keadaan pada ketika itu dengan masih berdiam diri dan hanya menunduk apabila beliau dimarah sebegitu rupa. Apa apa pun para peminat mendoakan semoga Anna sentiasa dimurahkan rezeki dan masih mampu membina kerjaya sebagai seorang pelakon yang terbai kbuat para peminat beliau.

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Tiktok dan Instagram

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*