“Artis Paling Jujur..”- Netizen Puji Kenyataan Shiera Berkenaan Tandas Seperti Syurga

Menerusi satu klip yang dikongsikan hasil temu bual bersama Shiera Ijoy baru baru ini berkenaan seorang selebriti iaitu Sharifah Sakinah yang menari nari di tandas milik Shiera di kediaman mewah. Hal ini mendapat perhatian ramai apabila tandas tersebut dikatakan seperti syurga kerana lanskap yang dibina seperti mahligai kayangan membuatkan para netizen cuba meminta penjelasan dari pemilik asal kediaman tersebut. Melalui kenyataan Shiera Ijoy sahaja sudah mampu membuatkan para netizen bersetuju kerana sifat rendah diri selebriti tersebut menjelaskan mengenai isu tersebut.

Klip tersebut berkongsikan mengenai isu Sharifah Sakinah yang mempamerkan kemewahan Shiera di dalam laman sosial milik beliau baru baru ini menimbulkan seribu persoalan di pemikiran netizen dan hasilnya pemilik kediaman mewah tersebut ditemubual mengenai isu tendas yang dibina di kedimana milik Shiera yang seperti kayangan atau surga kerana tandas tersebut disaluti dengan emas dan beliau menghabiskan sebanyak RM 10K untuk menyiapkan tandas itu sahaja. Beliau menyatakan bahawa beliau menyiapkan segalanya menggunakan titik peluh beliau dan keluarganya sahaja dan tidak menggunakan orang luar. Sifat rendah diri beliau terseblah lagi apabila beliau menyatakan bahawa beliau bukanlah seorang yang akan menunjukkan kekayaan atau harta beliau kepada orang ramai kerana hal tersebut merupakan subjektif sahaja di dunia ini.

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)


Netizen bersetuju dengan pendapat selebriti tersebut kerana ramai dapat menyaksikan sifat beliau yang terlalu menghormati orang lain dan rendah diri walaupun ramai yag tahu akan status kekayaan beliau. Beliau juga menyatakan bahawa beliau juga pelik bagaimana hal ini menjadi bualan ramai dan adakah ini berpunca daripada Sharifah Sakinah yang menari nari di tandas tersebut atau sebaliknya. Tnadas yang disaluti emas itu dikatakan hanya bertujuan replika dan mengambil wudhuk sahaja atau lebih terperinci dipanggil sebagai ‘powder room’ sahaja. Semoga Shiera sentiasaa dirahmati dan dilindungi dan membantu orang yang berada dalam kesusahan nanti.

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Tiktok dan Instagram

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*