“Ariz Ramli sdih tngok isteri mnangis Kena Kecam” – Isu Anak Duduk Atas Bahu.

Penyanyi rap sensasi, Ariz Ramli telah bernikah secara senyap-senyap dengan seorang ibu tvnggal iaitu Farra Inalis Hussni. Namun, baru lima hari mendirikan rumah tangga, Ariz meluahkan rasa s3dih apabila melihat isterinya menangis kerana mendapat tahu bahawa anaknya dik3cam.

Isu anak duduk atas bahu

Menerusi posting yang dimuat naik oleh Signbycap di Instagram, Ariz menyatakan bahawa dia berasa risau melihat keadaan isterinya kerana terdapat sesetengah pihak yang tidak bertanggungjawab telah meng3cam cara anaknya, Aleesya ketika kanak-kanak perempuan itu duduk di atas bahu Ariz.

Bangun dengan kehidupan yang berbeza tiga hari lalu. Cap agak risau sebab sekarang isteri kena mengendalikan dunia media sosial yang gil4 dan netizen.

Tak sampai 5 hari kahwin.. Susah bila tengok isteri menangis sebab ada ramai kecam anak dia sebab cara main dengan cap duduk atas bahu main kepada tak ada ‘ad4b’.

Bukan salah isteri

Ujarnya lagi, perkara berkenaan sebenarnya bukan salah isterinya dan Elis sering menegur Aleesya yang dipanggil ‘adik’ jika dia bertindak luar kawalan. Namun, Ariz sendiri membiarkan anaknya itu bermain kerana dia masih kanak-kanak lagi.

Saya minta maaf saya mempunyai soft spot untuk dia. Dia baru berusia 5 tahun dan sebagai ayah baru, saya akan biarkan dia jadi kanak-kanak selagi dia mahu.

Walaupun penyanyi rap berkenaan baru sahaja menjadi ayah, namun dia akan cuba sebaik mungkin untuk mendidik serta mengajar anaknya itu.

Awak boleh datang kepada saya dan isteri saya tapi tolong jangan b4bitkan anak kami.

Sumber : signby ,OhBulan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*