“Adik, Kakak Suruh Diam Kan..”- Ain Edruce Jerit Macam Askar, Hos Rancangan Terkejut Minta Perlahankan Suara

Menerusi satu klip yang menceritakan satu babak yang melucukan ketika hos rancangan bagu ‘Hurr Tv’ pernah menemu bual seorang selebriti yang digemari ramai iaitu Ain Edruce. Ain yang kini sudah bergelar ibu kepada seorang cahaya mata itu masih diminati ramai dengan perwatakan beliau yang bersahaja dan aktif ketika berada dalam satu program atau rancangan di televisyen. Aksi beliau yang pernah ditemu bual menjadi bualan ramai kerana jeritan beliau yang seperti singa betina ketika ingin memarahi adik beliau kerana terlalu bising..

Difahamkan, ketika hos bagi rancangan yang digemari rami cuba berborak dengan Ain Edruce, Ain mendapati suasan ketika beliau sedang ditemu bual agak bising kerana adik beliau yang ketawa tidak kering gusi di dalam rumah sehingga dapat didengari oleh beliau. Lantasan itu, tanpa mengira apa yang berlaku di hadapan beliau, beliau terus menjerit kuat dan dikatakan seperti askar meminta adik beliau untuk tidak membuat bising kerana beliau sedang ‘shooting’ di bahagian luar rumah. Aksi beliau itu membuatkan hos rancangan yang berada di sebelah beliau turut terkejut dan meminta untuk beliau bersabar dan beliau sekali lagi terkejut kerana mendapati ada serangga yang berkeliaran dengan tempat beliau. Aksi beliau yang bersahaja itu membuatkan ramai terhibur keranas beliau tidak”cover’ dengan perangai beliau dan ramai yang menyenangi dengan sifat ceria beliau.

Rakaman penuh boleh ditonton di:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)


Pelbagai komen diberikan seperti:

@Fara_Wan :…. Luruh jantung dgr ain jerit

@<3 :ain punya suara mmg lah

@vyoonessa:suka sgt dgn ain edruce ni,, x prnah x lawak

@Pick-A-Day : Pika’s Day:Tetiba teringat pak din ngn pak kodi marah si lola nih kt jkk Sebab dia jerit mcm nih la..

@shamsinarrr_123:aku sakit perut nk gelak tau

@alyanaylena:ain edruce ni xpnh propa mnt btul

@kendolljinnah:ain edruce klakar gilaaa

@Ayong_ainy:klaw dah nm kakak tu mmg tu le ghopenye xmnyinge xsah…

@KAMBING HITAM:tabahnya suami dia..si sape tu ?.lupa dh nama laki dia..blur je muka..

Pelbagi aksi lucu telah ditonjolkan oleh Ain Edruce yang menyebabkan beliau dikenali ramai dan mempunyai ramai peminat walaupun kini beliau telah menjadi isteri kepada seorang lelaki yang bernama Amirul Hafiz dan mempunyai anak perempuan yang diberi nama Soraya. Keluarga kecil Ain telah memberi satu titik yang besar dalam hidup beliau untuk terus berkarya dan mencari rezeki buat keluarga beliau. Beliau juga menjadi begitu terkenal kerana sering melakukan aksi yang luar biasa sehinggakan beliau dapat membuka perniagaan beliau sendiri. Semoga Ain Edruce dan keluarga kecilnya diberi kebahagiaan di masa akan datang.

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Tiktok dan Instagram

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*