“Ada kawan yang mengembirakan…”- Nabil sempat usik Shuib, siap buat gaya macam ‘DSV’

Siapa sahaja yang tidak kenal dengan pelawak, Nabil Ahmad dan Shuib Sepahtu yang mana kedua-dua selebriti popular tersebut juga telah menceburi bidang perniagaan. Bakat serba boleh mereka antara yang begitu disukai malah bertambah disenangi peminat juga kerana sikap humble Nabil Ahmad mahupun Shuib Sepahtu.

Nabil

Walau bagaimanapun, hantaran yang dikongsikan oleh seorang individu atas nama noruleaisahhussin di aplikasi TikTok membuatkan ramai peminat Nabil Ahmad dan Shuib Sepahtu tercuit hati dengan gurauan sahabat selebriti ini apabila dilihat berjumpa.

Sehinggakan gelagat Nabil Ahmad yang sempat usik Shuib Sepahtu itu mengundang tawa buat warga TikTok disamping hubungan sahabat antara mereka mencuri tumpuan umum.

Kelihatan menerusi rakaman pendek yang dimuat naik itu menunjukkan Nabil Ahmad sempat usik Shuib dengan membuat gerakan seperti usahawan, Datuk Seri Vida yang rasanya gaya popularnya itu sudah tidak asing lagi bagi ramai.

Dalam pada itu, menjenguk ke ruangan hantaran video tersebut pula selain dihujani dengan pelbagai reaksi lucu dan terhibur dengan gelagat mereka, perkongsian terbabit turut ditinggalkan ribuan tanda suka.

“Hahaha betul tu ada kawan yang mengembirakan ceria rasa hidup”

Nabil

“Hahahaha dia ni kan”

IMG_20220220_172834

“Aduhai Nabil…”

NabilIMG_20220220_172905

“Dia bergurau tu…”

IMG_20220220_172929

Sumber: HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*