‘Alhamdulillah Kasih DaIisya Dalam Keadaan $tabiI..’Bapa Saudara K0ngsi Keadaan Terkini.

SHAH ALAM – Seorang kanak-kanak perempuan yang diIangg.ar sebuah kenderan ketika meIinta$ jalan secara meIulu di Jalan Kampung Delek Kanan, kelmarin kini dikatakan berada dalam keadaan $tabil.

Perkara itu dimaklumkan seorang lelaki dipercayai bapa saudaranya menerusi laman Insta Story dengan nama ashreenshahran yang berterima kasih kepada mereka yang mend0akan kesihatan anak buahnya, Nur Kasih DaIisya Kamarul Azwan.

“Keadaan anak buah saya sudah sedar tetapi dktor terpak$a bagi dia tldur supaya tldak mera.gam ketika sedar. Jutaan terima kasih kepada semua yang mendoakan.

“Jasa baik anda, Allah sahaja yang boleh membaIasnya,” katanya.

Berdasarkan perk0ngsian itu, lelaki ter$ebut turut ber$edih terhadap kema1angan yang men1mpa Nur Kasih dengan ramai individu mengambil ber4t terhadap keadaan anak buahnya itu.

“Ksian awak sayang, bila $edar menga.du, menangls sebab kesakltan yang awak tan.ggung. Harap awak kuat sayang, kami semua sentiasa mend0akan awak,” ujarnya.

Lelaki berkenaan menjelaskan bahawa tlada pergadu.han antara keluarga mang$a dan pemandu kereta jenis Perodua Kembara dipandu kerani wanita berusia 21 tahun ter$ebut.

Tambahnya, pemandu ter$ebut juga tldak mengalami sebarang kecede.raan serta telah membuat Iap0ran p0Iis susuIan kemaIang.an ter$ebut.

“Minta jasa baik anda semua jngan buat anda.ian yang boleh menimbulkan fltnah,” katanya.

Kosmo! Online terdahulu meIap0rkan seorang kanak- kanak perempuan berusia lima tahun prah selepas dilnggar sebuah kenderaan ketika meIinta$ jalan secara meIulu di Jalan Kampung Delek Kanan di sini, semalam.

Dalam kjadian kira-kira 5.45 petang, Nur Kasih berusia lima tahun cede.ra di Iimpa dan u$us dan kini dirwat di Hspital Kuala Lumpur.

1nsiden itu tula.r menerusi video berdurasi satu minit mema.parkan detik-detik kemaIangan itu.

Sumber:K!ONLINE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*