Peng0rbanan Se0rang Ayah Sggup Jual Beca ‘Cari Makan’ Demi Nak Belikan Hadiah Hari Jadi Anak

Peng0rbanan seorang bapa sememangnya tidak dapat dipertikaikan lagi. Kasih sayang yang mereka curahkan kepada anak-anak jarang terlihat namun dapat dirasai walaupun mereka tidak menunjukkan secara jelas.

Peng0rbanan seorang bapa

Hal ini dapat dilihat menerusi satu perkongsian yang dibuat oleh pengguna TikTok dari Indonesia dikenali sebagai @ilux.id yang memuat naik rakaman video seorang penga.yuh beca yang mengiklankan satu-satunya beca yang dia ada untuk dijual demi membeli hadiah buat anaknya.

 

Untuk beli hadiah hari lahir anak

Menerusi perbualan yang dipetik menerusi video ter$ebut, lelaki itu yang dikenali sebagai Pak Muji memberitahu mahu menjual beca ter$ebut untuk membeli hadiah ulang tahun anaknya.

Sebelum ini anaknya pernah meminta dibelikan telefon bimbit dan menjual beca kepunyaannya adalah satu-satunya cara untuk memperolehi wang untuk membelikan hadiah ter$ebut.

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet berasa h1ba dan $edih mendengar pengakvan seorang bapa dalam memberi hadiah kepada anak tersayang sehingga $anggup meng0rbankan pengangkutan yang digunakan untuk memper0leh pendapatan.

$edihnya tengok video ni

Jadi anak jangan terlalu meminta

Terlihat tu.lang ra.hang yang kian menon.jol

Video yang dimuat naik oleh sumber itu telah pun ditonton lebih dari 1 juta viewers di aplikasi Tik Tok dan mendapat ratu$an ribu tanda suka kerana ramai yang mengaku1 terke$an mendengar peng0rbanan seorang bapa terhadap anaknya.

Sumber: ilux.id via BorakDaily.Com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*