“Jangn $ampai $aya Buka Cer!ta. Tak Cukup Kain Tutup Muka Nanti…” -Sheila Rusly

I$u Melodi Raya yang mengvndang Izreen Azminda dengan beka$ madunya, Intan Liana Saleh bagi menjernihkan keadaan bertuk4r ‘pet4ka’ apabila nama pengacaranya, Janna Nick turut terkait sama.

Kan kisah lama terbuka semula

Menerusi ruangan komen di Instagram Melodi, ramai yang meminta supaya pihak mereka menjemput Janna Nick dan Sheila Rusly memandangkan mereka juga pernah ber$elisih faham sekitar tahun 2019.

Ada pulak yang ungkit2

Namun begitu, pengarah drama ter$ebut telah menjawab segala ‘permintaan’ netizen dengan memuat naik maklum balas itu di ruangan IG story miliknya.

Dalam posting berkenaan, Sheila atau mesra di sapa Sis telah berk0ngsi semula satu ciapan netizen berkenaan rumor pergadvhan dia dan Janna satu ketika dulu.

“Siapa tweet  ni? Kelakar rabak siot! PKP banyak masa nak menf!tnah ekk!!!”

“Nak buka ke$ ke? Jom lah kalau berani!” tulis Sis

Pandai2 je buat cerita hal orang

Dalam pada itu, ada juga yang mengatakan punc4 pergadvhan adalah di$ebabkan Janna men0lak permintaan Sheila untuk dij0dohkan dengan anak sulungnya.

Hal ter$ebut dinaf!kan $ekerasnya oleh pengarah berkenaan dengan menulis “Nak kenen dengan anak SR? Lambatttt lagi!”

Boleh buat orang lain g4duh

Selain itu, Sheila Rusly turut memuat naik semula posting dari IG story stafnya apabila ada yang menudu.h ‘orang dalam’ JS Pictures sendiri yang mend3dahkan punc4 pergadvhan itu.

“Ini boleh punca-punca pergadvhan. I$rael pun kalah kalau macam ni perangai kau weh!

“Main sedap mulut jer korang petik nama pekerja JS pictures”

Dah maafkan tapi tak lupakan

Dalam pada itu, menerusi Mstar,  Sheila Rusly menjelaskan bahawa dia sudahpun memaafkan pelakon ter$ebut, namun tidak dapat melupakan apa yang telah dilakukan olehnya.

“Sudah dimaafkan. Tapi tak semudah ini untuk melupakan.” 

Janna tak ada call pun

Ditanya sama ada pengacara Melodi itu ada menghubunginya untuk memperbetulkan keadaan, Sheila dilihat enggan memanjangkan lagi i$u berkenaan.

“Call? Mana dia beran!. Cukup sampai sini.” tulisnya kepada pihak Mstar

Jangan suka2 petik hal orang lain

Tambah Sheila lagi, dia berasa gera.m kerana sama sekali tidak mengganggu sesiapa. Tetapi tidak semena-mena namanya ‘dipetik’ sehingga membuatkan dia berasa kurang selesa.

Dia juga sempat memberi amar.an untuk tidak melibatkannya lagi dengan i$u lampau jika enggan kisah lama dibuka semula dan pastinya akan membuatkan pihak-pikah tertentu berasa malu.”

“Sis gera.m sebenarnya. Sisi tak kacau sesiapa pun. Jangan petik isu yang boleh buat sis bersuara. Sis pendam lama i$u ini.”

“Jangan sampai saya buka cerita. Tak cukup kain tutup muka nanti. Sis jadi mar4h sebab itu f!tnah.”  tulisnya

Sumber: Mstar (Ali Taupan Rajalee), Sheilarusly_jspictures

via OMM

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*