Di$ebabkan T@kut Katak, Ramai Faham Perasaan Wanita Ini Sampai Panj4t Temb0k Rumah

Apabila menyebut tentang perkara yang ditakutk.an oleh seseorang sememangnya tidak boleh dibawa main kerana hanya yang mengalam! sahaja yang dapat memahami bagaimana perasaan taku.t itu membuatkan seseorang itu melakvkan apa-apa sahaja.

Perkara itu juga jelas kelihatan dalam satu rakama.n vide0 yang dimuat naik oleh pengguna aplikasi TikT0k Tyrakasim yang memaparkan seorang wanita yang sangat gel! dengan katak.

Sebelum ini, banyak yang boleh kita $aksikan di media s0sial dengan telata.h geli seseorang itu terhadap lipa$ sehingga ada yang menjer!t ketakut.an.

Namun begitu, ketakut.an wanita ini terhadp seekor katak disaat beraya kerana gel! dengan haiwan terbab!t mengundang wargamaya juga faham dengan wanita ter$ebut.

Video itu juga mendapat lebih 50ribu tanda suka ramai kerana telata.h wanita terbab!t yang $anggup memnjat temb0k rumahnya kerana tidak ingin katak ter$ebut menganggvnya.

Namun dengan panta$ salah seorang ahli keluarganya menghala.u haiwan terb4bit memandangkan wanita ter$ebut juga sangat taku.t dan menangi$.

Sementara itu, diruangan komen pula wanita terbab!t membuatkan wargamaya juga terhibur namun tetap memahami perasaannya yang taku.t dengan katak dan tind4kannya itu membuatkn wargamaya tidak hairan.

“Geng takvt katak…”

“Aku tak terkeju.t akak tu boleh panjat atas tu…”

“I feel you sis…”

Sumber : HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*