Ny4ris Gvgur Sebab Sik4p Indiv1du Tak Bert4nggungj4wab, Nabil K0ngsi Cerita

Pada 28 April lalu, pasangan suami isteri Ayda Jebat dan Nabil Mahir telah mengumumkan berita gembira bahawa tidak lama lagi mereka bakal menimang cahaya mata pertama.

Berita itu telah disahkan sendiri oleh Ayda di laman Instagram miliknya dan memohon supaya semua peminat dapat mendoakan kandungannya yang sudah memasuki usia empat bulan.

Namun, dalam kegembiraan mengenai berita tersebut telah terselit satu situasi yang mana dikatakan Ayda ny4ris kegvguran ketika awal kehamilannya sebelum ini.

Itu semua disebabkan berita kehamilan tersebut terseb4r terlebih dahulu sebelum mereka berdua menges4hkannya sendiri.

Menerusi posting terbaharu Nabil di laman Instagram miliknya, beliau memberitahu bahawa penularan berita berkenaan bermula daripada seorang wartawan sebuah portal hiburan yang secara terbuka menulis tentang kehamilan Ayda t4npa persetvjuan dan pengetahuan mereka.

“This is the story, Ayda ble3ding selepas portal yang tak bert4nggungj4wab keluarkan news tentang keh4milan ayda. As you guys know, Ayda bekerja dengan banyak big brand. Belum sempat Ayda & @xenoentertainment susun jadual (kerja diselang seli dengan rehat bersesuaian dengan keadaan wanita yang hamil di peringkat awal), berita dah tersebar dengan meng3jut, jadual bertambah p4dat dalam tempoh masa yang singkat. Back to back.”

Tambah Nabil, Ayda turut dicvcuk beberapa kali ketika di tahan di sebuah hosp1tal sehingga membuatkan Nabil sendiri tidak s4mpai h4ti melihatnya.

Rata-rata pengikut mereka di Instagram terkejvt dengan berita tersebut dan turut mendo4kan sem0ga Ayda terus ku4t demi an4k dalam kandungan.

Walaupun berita yang tul4r sebelum ini sememangnya ben4r bel4ka, ada lah lebih baik sekiranya ia dis4hkan sendiri oleh tuan empunya badan sebagai tanda kita mengh0rmati mereka.

Apa pun, tahniah sekali lagi buat Ayda dan Nabil!

Sumber: Beautifulnara

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*