Adik Ipar Syatilla Melvin ‘Pakai Tudung’, Shaheizy Sam Berd0a Sambil Tah4n Ge1ak!

Seronok rasanya kalau ahli keluarga semua duduk berhampiran dengan kita dan dalam masa yang sama boleh berkumpul ramai-ramai.

Tapi bila dah berkumpul ramai-ramai tu, mula lah terjadi adegan yang tak diduga sampai mengvndang gelak ketawa semua orang.

Satu kejad!an lucu telah berlak.u pada keluarga pelakon Syatilla Melvin apabila suami kepada adiknya iaitu Syida Melvin secara tidak sengaja memakai tudung sewaktu sedang s0lat!

Kejadian tersebut telah berjaya di rakam menerusi kamera litar tertutup (CCTV) yang berada di rumah Syatilla dan Sam.

VIDEO:

Asalnya Shafiq Shaheen sedang memakai ghutra dan egal sewaktu sedang menunaikan solat, tetapi sewaktu sedang sujud, egal yang dipakainya telah terjatu.h tanpa sengaja.

Disebabkan kejad!an tersebvt yang berlakv di hadapan mata, suami Syatilla iaitu Shaheizy Sam telah berhadapan dengan $ituasi yang cemas apabila beliau terpak$a men4han ketawa sambil berdo0a!

Lebih kurang dalam masa 10 saat, pelakon filem Polis Evo itu terpak$a menah4n ketawa sebelum s0lat Shafiq terbatal kerana beliau sendiri tidak dapat menah4n diri daripada terus gel4k.

Rata-rata pengikut di laman Instagram Syida turut terhibvr dengan apa yang terjadi dan ada juga yang menasihati mereka agar tidak kongsikan vide0 seperti itu yang mungkin akan mendatangkan fitn4h.

Apa pun, semoga kita semua tidak berhadapan dengan $ituasi seperti ini, penat ya nak tahan gel4k!

Sumber foto dan video: Instagram Syida Melvin

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! TTK

Sumber: HOTFM

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*