Pran.k ‘coklat dalam oren’ buat ramai berdek4h, “Sangat kej*m, tapi lawak…”

Sebuah pran.k yang menjadi trend!ng di media s0sial sejak kebelakangan ini membuatkan fikiran orang ramai terganggv dan kepercayaan mereka hilang selepas dianiay.a oleh ahli keluarga sendiri.

Dalam video-video yang dikongsikan di Twitter dan TikTok, beberapa individu cuba untuk membuat ahli keluarga mereka percaya bahawa terdapat naji$ di jari mereka.

Pran.k itu dibuat dengan meletakkn Nutella di dalam buah oren yang dilubangkn, sebelum menyuruh mang$a pran.k menutup mata dan memasukkn jari mereka ke dalam lubang berisi coklat pada oren ter$ebut.

Seterusnya mereka akan mengambil haiwan peliharaan dan meletakkn di hadapan mang$a, dan apabila ahli keluarga mereka membuka mata mereka menyangka tangan mereka mempunyai naji$ dari punggun.g haiwan ters3but.

Dalam salah satu video yang tula.r, seorang wanita melakvkan pran.k tersebu.t kepada teman lelakinya sehingga dia dimak! oleh lelaki berkenaan yang kelihatan terganggv kerana menyangka coklat pada jarinya adalah naji$.

Sebuah video lain pula memperlihatkan ibu bapa melakvkan pran.k tersebvt kepada anak mereka sehingga kanak-kanak tersebvt menjer!t dan menangi$ kerana rasa jiji.k.

Malah seorang warga emas juga tidak terlepas dari dikenakn dengan prank jaha.t tersebvt oleh anak-anak dewasanya menggunakan buah epal.

Walaupun gurauannya agak ka$ar namun tetap kelakar. Min tengok banyak kali pun asyik tergelak je..hihi

Sumber : HCM

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*