‘Posting’ khas Ameera Khan buat Neelofa bersama foto2 jadi perhat!an ramai

Siapa sahaja yang tidak mengenali dengan adik kepada Neelofa iaitu Ameera Khan yang juga merupakan seorang personaliti media s0sial yang juga mendapat perhatian ramai diruangan Instagram dengan diikuti 1.4 juta pengikut.

Sejak kebelakangan ini, bukan sahaja penampilannya yang semakin berbeza daripada sebelum ini menjadi perbualan dan menerima reaksi baik peminat malah pemakaiannya di majlis kakaknya itu turut mencur! tumpu4n ramai.

Dalam satu perkongsian terbaharu, Ameera Khan atau turut popular dengan panggilan Little Miss Khan meraih tumpuan ramai pula apabila dia memuat naik posting khusus buat kakak tercinta dengan meninggalkan momen bahagia mereka bersama.

“The most stunning bride”

Nampaknya, Ameera begitu terpukau melihat kecantikan kakaknya itu dimajli$ pernik4han usahawan popular itu pada Sabtu lalu dan berikut juga Ameera memuat naik kecantikan pelamin yang dipilih Neelofa.

Posting terbabit nampaknya dalam masa yang sekejap menerima ribuan tanda suka kerana rata-rata begitu seronok melihat keakraban adik-beradik selebriti tersebut.

“Adik yang taat adore admire and menghormati kakak. I wish i have sisters like u”

“Muah love”

Dalam pada itu, warganet juga memuji kecantikan bukan sahaja Neelofa yang kelihatan jelita dengan serba putih di majlis bahagianya itu malah adiknya, Ameera Khan juga menerima pujian apabila dia kelihatan memuk4u dengan busana digayakannya itu.

“Lawa sangat”

Sumber : HCM

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*