“saya dah tahu siapa kawan, siapa l4wan.”” – Nabila Razali Buka Mulut, Ada Rakan Artis ‘Kut*k Belakang’ Persembahan AJL35

Nabila Razali terima terlalu banyak kr1tikan dan kec4man hebat di media s0sial susulan persembahannya pada malam Anugerah Juara Lagu ke-35 (AJL35) membawa lagu Peluang Kedua. Namun, bukan hanya netizen tetapi penyanyi berusia 29 tahun itu sebenarnya turut dik.ecam individu dikenalinya.

Menurut Gempak, Nabila ‘buka mulut’ menceritakan tentang rasa kesal di hatinya apabila mendapat tahu ada rakan artis dalam industri seni yang mengut*k di belakangnya.

Kesal juga kerana tak sangka, orang yang sama-sama cari rezeki dalam bidang ini, pernah sama-sama duduk semeja, duduk berbual namun dia jugalah yang cakap negatif pasal saya.”

Sedangkan kita sama-sama menjadikan kerja ini sebagai periuk nasi, apa salah makan elok-elok? Sebenarnya tak perlu pun menambah minyak lagi.”

Sekarang saya dah tahu siapa kawan, siapa l.awan.”

Kata Nabila, dia mahu merahsiakan identiti artis tersebut namun berharap apa yang dialaminya itu membuka mata ramai orang untuk sentiasa berfikir sebelum berbicara.

Nabila turut menangkis d.akwaan dan desas desus yang mengatakan dia akan berhenti daripada menyanyi kerana apa yang berlaku di pentas AJL35 baru-baru ini.

Tak perlu untuk saya ded4hkan siapakah mereka itu. Siapa yang tahu, tahulah. Bukan apa, mereka ini cakap tentang saya seolah-olah begitu mengenali diri ini sejak kecil, tak manislah bukan.”

Tak apalah, harap-harap selepas ini kita semua boleh buka mata dan beringat setiap kali berbicara sesuatu. Adakala kita sebagai manusia bila enak bercakap sampai lupa keadaan sekeliling.”

Tiada apa yang menghalang saya daripada melakvkan apa yang disukai. Walau apa pun saya buat, orang tetap akan bercakap.”

Tak mengapa, perkara yang lepas sudah pun terjadi. Apa yang penting terus berjalan ke hadapan sebab kita masih boleh merancang untuk hari esok.”

Sumber: Lobakmerah via teh tarik kaw

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*