K0men ‘Peda$’ Hafiz Hamidun Kepada Nabila Razali Mendap4t TegVran Dato’ Fazley Yaakob

Kec0h sejak semalam di media s0sial apabila TV3 telah melangsungkan Anugerah Juara Lagu (AJL) buat kali ke-35. Persembahan daripada para peserta secara tidak langsung turut mengun.dang kepada pelbagai re$pon daripada para net!zen.

Dalam kemeriahan AJL35 semalam, persembahan Nabila Razali yang menjad! bvah mulvt netizen turut dik0men oleh penyanyi dan komposer Hafiz Hamidun. Komen beliau mengenai nyanyian Nabila Razali yang dianggap melamp4u dan keter.laluan ini telah menarik perh4tian para net!zen untuk mengula$.

Tidak hanya para net!zen, Dato’ Fazley Yaakob menerusi laman Facebook beliau turut men3gur tinda.kan Hafiz Hamidun dengan memaklumkan untuk mengh0rmati orang yang perlu diberi pelvang untuk belajar berkali-kali meskipun sudah menjadi orang yang dih0rmati.

Pesanan beliau turut mendap4t persetujui para net!zen untuk tidak mudah menghu.kum seseorang serta mengucapkan tahniah buat Nabila Razali yang berani membawakan lagu Peluang Kedua di pentas akhir AJL35.

 

Untuk makluman, Hafiz Hamidun telahpun memad4m k0men ‘pedas’ beliau mengenai persembahan Nabila Razali sejurus selepas menjadi bvah mvlut para netizen dan selebriti.

Sementara itu, Nabila Razali mengaku! persembahan yang dibuat pada AJL35 merupakan persembahan terbaik beliau.

 

SUMBER : thevocket

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*