Dirakam ketika b4ncuh air, gadis terpes0na tengok ‘aney’ kedai mamak h3nsem smp ramai gadis lain mahu tahu l0kasi restoran

Selalunya, kedai mamak merupakan tempat utama kaum lelaki melep4k bersama kawan-kawan. Bukan set4kat kedai beroperasi 24 jam sahaja, tetapi terdapat perkhidmatan ‘Wi-Fi’ secara percuma serta pelbagai pilihan makanan disediakan.

Malah, para pekerja di restoran juga kebanyakannya jenis mesra pel4nggan khususnya terhadap pelangg4n tetap. Tak perlu cakap banyak ketika ‘order’, makanan terus dihidang dalam masa beberapa minit sahaja.

Baru-baru ini, seorang netizen berkongsi satu video di aplikasi TikTok di mana dia merak4m kelib4t seorang pekerja di kedai mamak yang dikunjunginya secara s3nyap-s3nyap.

Menerusi video tersebut, lelaki bert0pi hitam terb4bit dilihat sedang s1buk bekerja memb4ncuh air minuman sementara bercakap dengan rakan sekerja lain.

Namun, apa yang menarik perhatian per4kam dan juga penonton video berkenaan adalah rup4 p4rasnya yang dikatakan sangat k4cak.

Meninj4u ke ruangan komen, rata-rata netizen turut terpes0na dengan ketamp4nan jejaka itu. Malah, ramai yang bertanyakan l0kasi kedai mamak tersebut. Iyalah, mana tahu boleh singg4h untuk jamu mata, kan?

Sumber:obulan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*