(Video) Melat@h Sampai Mel0mpat Macam Hantv PoCong Pengap!t Perempvan Ini Bikin Terhibur

Tugas sebagai seorang pengapit adalah amat penting semasa hari persandingan untuk pasangan pengantin

Bukan saja duduk di sebelah dan mengipas pengantin semasa majlis sedang berlangsung, tetapi perlu menjaga pakaian serta solekan terutamanya pengantin perempuan.

Namun lain pula terjadi kepada wanita ini yang tular di laman s0sial dia diusik ketika sedang memegang veil pengantin perempuan di waktu perarakan majlis persandingan.

Lihat video penuh tersebut di bawah:

Melat4h dan mel0mpat macam han.tu p0cong selepas terkejvt dengar bunyi mercun

Menerusi vide0 yang berdurasi hanya 8 saat itu, kelihatan pengapit perempuan tersebut sedang f0kus menjalankan tugasnya memegang veil pengantin semasa mereka berjalan ke arah pelamin.

Namun apa yang menghiburkan orang ramai adalah apabila dia terkejvt dengan bunyi mercun yang kuat dipercaya! sedang di.prank oleh kawan-kawan lelakinya dan pantas melat4h seperti hantv p0cong sedang mel0mpat.

“Kelakar teringat cerita hantv p0cong cina. Tak nak gelak tapi tiba-tiba terhibur, ter.gelak jugak!” – Net!zen

Ketika artikel ini ditulis, video itu telah mendapat 913.4K tontonan, 39.5K tanda suka serta 2.3K perkongsian di TikTok.

Hasil tinjauan di ruangan k0men pula mendapati rata-rata net!zen terhibvr dengan aksi sp0ntan pengapit itu yang melat4h dan mel0mpat seperti hantv p0cong.

Namun ada juga yang kesian melihatnya kerana berpendapat kebanyakan orang kuat melatah sebenarnya menghadapi teka.nan, an.xiety dan in.secure. Oleh itu, mereka menasihati supaya jangan mempergun4kan kekvrangan orang lain sebagai hiburan.

Berikut di bawah adalah antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

 

SUMBER

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*