GSC Bakal Mula 0perasi Semula, Ini Senarai Filem Akan Ditayangkan

Setelah beberapa bulan tidak ber0perasi ke$an daripada penul4ran C0v1d-19 yang mencatatkan ke$ yang agak tinggi di Malaysia, akhirnya GSC dan pawagam lain diben4rkan untuk ber0perasi tidak lama lagi. Pengumuman ini dibuat oleh Menteri Kanan Pertahanan, YB Dato’ Sri Ismail Sabri Bin Yaakob dalam satu siaran langsung pada Selasa.

Susulan itu, GSC (Golden Screen Cinemas) memuat naik perk0ngsian antara filem yang bakal ditayangkan di beberapa cawangan yang dibenark4n untuk ber0perasi. Menerusi muat naik di akaun Twitter GSCinemas, beberapa filem sudah disenaraikan akan ditayangkan di pawagam tidak lama lagi.

Dalam senarai tersebut beberapa filem dari luar yang ditunggu-tunggu ramai akan ditayangkan. Antaranya adalah Demon Slayer, Stand By Me Doraemon 2, Raya And The Last Dragon dan banyak lagi. Berikut adalah perkongsian penuh oleh pihak GSC bakal mula 0perasi ini:

Ini baharu sahaja perk0ngsian dari GSC, belum lagi dari beberapa pawagam lain. Mesti ada banyak lagi senarai filem yang menarik. Perk0ngsian tersebut telah meraih lebih 6 ribu retweets serta 6,100 likes. Di ruangan komen, rata-rata warganet tervja dan tidak sabar menantikan pawagam akan dibuka semula. Berikut antara reak$i ramai mengenai GSC bakal mula 0perasi yang ditinggalkan di ruangan komen:

SUMBER

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*