Pasr4h Awek Jenis Makan Sikit & Cepat Kenyang, Lel4ki Ini Terpaks4 Jadi ‘T0ng Samp4h’

Sudah menjadi ke.biasaan apabila keluar dating dengan pa.sangan pasti akan singgah ke kedai untuk makan bersama bukan? Tambahan pula dengan restoran yang menjadi pilihan untuk dituju. Ianya sering menjadi per.debatan antara pasangan bercinta. Namun, apa yang sering menjadi ma.salah adalah tabi4t sesetengah perempuan yang tidak boleh meng.habiskan makanan dipesan.
Sama seperti situasi yang dih4dapi oleh lelaki ini apabila vide0nya bersama kekasih tul4r di TikT0k kerana terpaks4 meng.habiskan kesemua makanan.

Lihat vide0 penuh itu di bawah:

Awek makan sikit sebab kenyang, suruh Boyfriend pula yang habiskan.Menerusi vide0 tersebut, ke.lihatan seorang gadis sedang dating dengan kekasihnya di sebuah kedai makan. Tetapi selepas me.mesan makanan, gadis itu merasa kenyang dan hanya menjamah separuh hidangan saja daripada pinggannya.

Dia kemudian meminta agar kekasihnya itu untuk meng.habiskan makanan tersebvt kerana kekenyangan. Tanpa rasa ber.salah, lelaki itu terus mengambil pinggan gadis tersebut dengan re4ksi muka pasr4h


“Kalau aku selalu kena paks4 untuk habiskan” – Warganet

Sementara itu, tin.jauan di ruangan komen men.dapati warganet juga dapat relate dengan sit4asi yang di.hadapi oleh lelaki tersebVt. Malah, ada juga yang ber.pendapat bahawa lelaki kadangkala sudah menjadi seperti ‘t0ng samp4h’ kepada kekasih mereka.

Ketika artikel ini ditulis, video berkenaan telah meraih 238.4K likes, 5,341 comments dan 6,474 shares di TikTok.

Berikut di bawah adalah antara komen menarik daripada warg4net di TikT0k

SUMBER

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*