(VIDEO) Mereka Terpaks4 Keliling Lelak1 Yang Tiba Tiba Solat Tengah Jalan Sebab Takvt Kena Langg4r

PETALING JAYA – Aksi se0rang lelaki mengerj4kan ‘solat’ di atas jalan raya telah menj4di bualan n3tizen selepas klip vide0 itu tul4r di laman s0sial sejak tengah hari tadi.

Klip vide0 berdurasi 32 saat itu telah dimuat naik di laman Face.book, Info Roadblok JPJ/ P0lis itu telah dit0nton lebih 17,000 kali dan dik0ngsi lebih 60 orang pengguna sehingga pukul 4 petang tadi.

Difahamkan keja.dian itu berlakv di bawah jejambat jalan raya berhampiran Kuil Batu Caves menghala Ulu Yam.

Menerusi klip vide0 tersebut, kelihatan seorang lelaki sedang menunaik4n solat di bawah jejambat berkenaan sambil ‘dikawal’ oleh beberapa pengguna jalan raya.

Pada masa sama, pengguna jalan raya juga turut member.hentikan kenderaan masing-masing di tepi jalan dan ada juga terpaks4 memper.lahankan kenderaan supaya tidak melangg4r lelaki ber.kenaan.

“Kejadi4n dirak4m semalam, info awal yang diterima seorang lelaki tidak sivman solat bawah ‘flyover’ berhampiran Kuil Batu Caves menghala Ulu Yam.

“Tindak4n tersebut membahayakan nyawa, nasib baik orang awam tolong jagakan jalan sehingga dia selesai” kata hantaran itu.

Aksi lelaki itu bukan sahaja menarik perhatian pengguna jalan raya, malah pengguna medi4 s0sial juga turut mening.galkan komen pada hantaran di laman Face.book itu

Rata-rata mereka mendoakan keselamatan lelaki terb4bit dan memuji sikap segelintir pengguna yang sanggvp bergada1 nyaw4 menjaga lalu lint4s ketika lelaki itu ‘solat’.

Sumber : KOSMO ONLINE via awatttsyeikhh

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*