Vide0 Muka Dan Mata LeIak1 Ini Hampir Tertu.s0k Pada Lidi.

Memang tak dapat dinafi.kan, pr4nk membe.namk4n muka ke dalam kek ketika sambutan hari jadi dan sebagainya seakan sudah menj@di satu tr3nd dalam kalangan rkyat Malaysia mahupun luar negara. Walaupun pr4nk tersebut nampak menghibvrkan tetapi ianya agak mem.bah4yakan.

Berdasarkan vide0 yang dikongsikan di akaun TikTok, Jorges0nrics memaparkan dua orang remaja lel4ki dan perempuan secara tiba-tiba telah men0lak kepala dan membe.namkan muka rakan mereka ke dalam kek. Tetapi ma.Iangnya pr4nk tersebut hampir bertukar trag3di apabila muka dan mata lelaki terb@bit hampir tertus0k pada lidi yang terdapat di dalam kek itu. Kedua-dua remaja berkenaan kelihatan sangat terkej0t selepas melihat rakan mereka menarik keluar lidi panjang dari dalam kek.

 

Menjengah ke ruangan k0men, kebanyakan n3tizen berangg4pan bahawa vide0 ini bukanlah benar-benar terjadi sebaliknya remaja ini melaku.kannya untuk memberi peringatan serta pengajaran kepada orang ramai supaya lebih berh4ti-h4ti dan tidak melakvkan pr4nk seperti itu kerana ianya sangat membah@yakan.

Rata-rata n3tizen mengakvi ‘cuak’ melihat situ@si tersebut. Malah, tidak kurang juga ada yang berharap agar pr4nk seperti ini tidak menjadi amalan dan ikutan orang ramai.

REAKSI N3TIZEN

Sumber: Jorgesonrics

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*