Baru 3 hari Mendirikan Rumah Tangga,Hanna Delisha D3dah P3rangai Sebenar Svami Buat Ramai Tak Sangk4

Umumnya mengetahui, pada Khamis yang lalu, pelakon drama terkenal Hannah Delisha selamat disatukan dengan suaminya Imam Shah. Perkhabaran tersebut hanya diketahui oleh pihak m3dia dan n3tizen setelah pasangan merpati dua sejoli ini memuat naik beberapa keping foto menerusi platfom med1a s0sial masing-masing.

Terbaru, menerusi artikel yang dipetik daripada Astro Gempak, Hannah Delisha tampil menceritakan seb4b mengapa dia bertind4k untuk ‘menyembunyikan’ perhubungan yang terjalin selama ini.

Alhamdulillah!

Jelas pelakon cantik itu, dia berasa syukur dan lega kerana majlis yang dirancang berjalan dengan lancar. Disoal mengapa tidak mengheb0hkan hubungan yang terjalin kepada orang ramai, Hannah menjelaskan lebih selesa baginya untuk ‘merahsiakan’ berkenaaan hal-hal peribadi daripada pengetahuan orang ramai.

Hannah turut menceritakan dia mengenali suaminya yang merupakan seorang pelakon dari negara Singapura, sejak lima tahun yang lepas ketika sama-sama berlakon.

Dorong dalam bidang keagamaan

Jelas Hannah lagi, suaminya juga menjadi salah satu asbab baginya untuk memahami bidang keagamaan dengan lebih mendalam.

Terdahulu, pasangan sama cantik sama sepadan ini telah selamat disatukan di Singapura dan hanya dihadiri oleh keluarga terdekat sahaja.

Sumber: Astro Gempak

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*