“Su4mi saya, hak saya..” – Perli netizen? Ramai beng@ng dengan isteri Shuk

Selepas hubungan antara pelawak Shuk Sahar dengan isterinya, Rossalennah Natassiah Asshaferah reda, tiba-tiba timbul pula isv lain dimana warganet mendakwa Sera sendiri yang mengundang kontr0versi tersebut.

Menerusi aplikasi TikTok milik Rossalenna atau lebih mesra disapa ‘Sera’, dia memuat naik sebuah video yang memaparkan dirinya memakai kaca mata hitam sambil bersandar di kerusi.

 

 

Dalam video itu, Sera melakukan ‘miming’ dengan dialog yang seakan-akan ‘meme3rli’ seseorang termasuk membuat gaya seolah-olah ‘berlaga@k’ diiringi gelak ketawa.

Kenapa kena h@sut orang lain suruh b3nci aku sekali? Tak boleh jatuhkan aku sorang-sorang eh?,” lontar Sera mengikut dialog tersebut.

Perkongsian tersebut menimbulkan pelbagai reaksi daripada warganet, rata-rata mereka berbelah bahagi pendapat.

Bagi penyokong Sera, mereka menyatakan perkara sedemikian perlu dilaungkan supaya orang yang dengki dengan kebahagiaan mereka suami isteri menyerah kal@h.

Bagaimanapun, ada juga segelintir individu kurang senang dengan tindakan wanita itu dan menegaskan bahawa Sera yang mencetuskan permasalahan rumah tangganya di laman sosial.

Masih tidak berpuas hati dengan perkongsian berkenaan, warganet mula ‘menggali’ semula dan menyer@ng video Sera pada bulan Disember lalu, iaitu ketika Sera mempertahankan suaminya yang ditduh cur@ng.

 

 

Menjengah ke ruangan komen, ternyata ramai yang bengang tindakan Sera dan memerli dirinya kembali. Bagi mereka, empunya diri buka aiib suami, tetapi kenapa nak salahkan warganet pula?

 

Sumber: Rossa

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*