Suami Mningg4I Ketika Mencari Rezeki, TlnggaIk4n Isteri Dan 3 Anak Yang Masih Kecil.

Sungai Buloh : Sudah Ber4khir tugas mu didunia kepada keluarga mu, dirimu dijemput sang pencipta disaat sedang keluar mencari rezeki buat keluargamu.

Apa yang men1mpa dirimu sungguh memiIuk4n perg1 mninggaIk4n isteri dan anak anak yang masih kecil yang masih memerIukan kasih sayang mu.

Baru baru ini akhbar meIap0rkan seorang penghantar makanan Grabfood mavt selepas motosikal yang dinaiki gag4I mengeI4k lalu merempvh sebuah l0ri di Slmpang Empat Jalan Welfare, Kampung Baru Sungai Buloh di sini hari ini.

Dalam kejadian kira-kira jam 9.30 pagi, mngsa, Muhammad Darwis Muhammad Solih, 32, yang p4rah di kepaIa men1nggal dunia di tempat kejadi4n.

Oleh sedemikian ada warga facebook yang memberik4n info sekiranya ada warganet yang sudi membantu keluarga allahyrham

Salam semua warga facebook yg dikasihi..saya hanya ingin memanjangkan info jika ada yang ingin memberikan sumbangan ikhlas kepada isteri allahyrham Muhammad Darwis bin Muhammad Solih.

Beliau telah mningg4I dunia pada hari Selasa (2 februari 2021) kerana kem4langan jalan raya yang sedang membawa grabfood.allahy4rham telah pergi mninggaIk4n isteri dan 3 orang anak.

No account : 7624871846
Bank : CIMB
Nama pemilik : Hazawani binti Mohd Radzi (isteri)
No fon : 0173116264

Jika ada yang nak share, boleh share.sgt dialu2kan~ terima kasih.

Ketua P0Iis Daerah Sungai Buloh, Superintendan Shafa’aton Abu Bakar berkata, berdasarkan slasat4n, kem4langan dipercayai berlakv apabila kedua-dua kenderaan menghala ke arah Jalan Welfare.

Sebaik tiba di tempat kejadi4n, lori tersebut memasuki slmpang kanan dan dalam masa yang sama motosikal yang ditvnggang m4ngsa sedang cuba mem0tong kenderaan berat itu.

Bagaimanapun motosikal m4ngsa tldak sempat mengeIak lalu mel4nggar bahagian hadapan sebelah kanan lori. Akibat rempvhan itu, m4ngsa tercmpak bersama motosikal dan men1nggal dunia di tempat kejadian, ujarnya dalam kenyataan hari ini.

Menurutnya, pemandu berusia 26 tahun dan beralamat di Klang tldak mengal4mi sebarang keceder4an, Katanya, ke$ disi4sat mengikut Sksyen 41(1) APJ 1987.

Semoga Puan Hazawani tabah dengan apa yang berlakv yang maha esa lebih sayangkan diri suaminya moga r0hnya tenang disana. Al Fatihah.

Sumber: mt

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*