[VIDEO] Cvba M3langg4r Tem4n Wanit4nya Pemvda ini Dibela$4h Abg B0mba

Tul4r baru-baru ini di laman s0sial Twitter rakam4n sepas4ng kekas1h yang bergadvh di tepi jalan raya mendapat perhatian ramai. Menerusi rakam4n yang dimuat naik oleh pengguna bernama @jeppppppppppp_ , kejadi4n tersebut dikatak4n berlakv di Alor Setar, Kedah. Pasangan kekasih itu bertengk4r sebelum lelaki yang menaiki m0tor bertind4k melangg4r teman wanit4nya dengan sengaj4 ke arah jalan raya utama.

Video dibawah :

 

 

Menerus1 rakam4n berdurasi 30 saat tersebut, mereka dilihat seperti sedang bertengk4r tanpa mengetahu1 punc4 sebenar dan kemvdiannya lelaki itu secara tiba-tiba melangg4r tem4n wanit4nya. Sempat diselamatk4n oleh dua orang b0mba dan sebuah kereta Proton Persona yang menghal4ng lelaki itu ketika cub4 melarik4n dir1. Lelaki itu kemudiannya d1heret dan ditend4ng oleh dua orang anggot4 b0mba tersebut di tepi jalan akib4t perbuat4nnya yang melampav itu.

 

Rata2 Netizen menunjukk4n rasa tidak pua$ hat1 dan berharap tindak4n pemuda tersebut mendapat pengaj4ran setimp4l atas tindak4nnya. Manakala ramai juga yang berterima kasih kepada anggota b0mba dan pemilik kereta Proton Persona yang sanggup mencal4rkan keretanya demi menyelam4tkan nyawa wanit4 tersebut.

Komen Netizen

Sumber: Says

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*