Seorang Lelaki Dijump4i Tersangkvt Pada Rim Lori. Selepas Ditanya, Jawapan Yang Dia Bagi Buat Orang Ramai Tergam4m

Setiap masyarakat mempunyai keperc4yaan tersendiri. Keperc4yaan ini mungkin diwaris1 sejak turvn-temurvn, atau muncul akibat kejadlan-kejadlan tertentu.

Ada juga keperc4yaan pengam4l ilmv hltam yang kononnya boleh menj3lma pelbagai bentuk termasuk menjadi blnatang tertentu.

Yang terbaru satu inslden berlaku di Ebolowa, Cameroon kononnya seorang lelaki mampu menjelm4 menjadi lip4s.

Baru-baru ini seorang lelaki di Ebolowa,Cameroon menggemp4rkan medi4, dia dijumpai sedang termenvng di atas tunggul pokok sendirian, apa yang mengejvtkan orang ramai hair4n bagaimana Rim Lori tersangkvt di pinggangnya.

Seorang lelaki separuh umur berbaju jersey bolasepak Cameroon dan berseluar jeans dijumpai duduk termenung di atas tunggul pokok.

Orang ramai yang berkervmun hair4n bagaimana rim trak boleh tersangkvt di pinggangnya.

Selepas ditanya dia memberikan jawapan yang tidak masvk ak4l dan melucvkan membuat orang awam yang berhimpvn menyaksikannya tergel4k.

“Semalam saya menjelm4 jadi lip4s, akibat mengantvk dan penat saya tidur didalam rim ini, pagi tadi semasa terjaga saya terus menj3lma jadi manusia kembali. Pasal itu saya tersangkut dalam rim ini, ujarnya.

Sepatutnya sebelum saya nak bertvkar kembali jadi manusia, saya keluar dulu dari rim dan baru menj3lma jadi manusia tambahnya menjelaskan keadaannya.

Orang ramai masih lagi bingvng sama ada cerita lelaki itu betul atau dia sengaja mereka cerita.

Namun apapun, yang pasti lelaki tersebut masih tersep1t didalam rim lori dan mereka sedang berusaha untuk mengeluarkannya.

Sudah tentu alasannya mengundang tawa bagi yang tidak mempercayai perkara-perkara mlstik. Jadi buat para pembaca budiman, janganlah gelakkan pakcik ni. Mungkin dia kurang sluman sehingga merasakan dirinya mampu menjelm4 menjadi lip4s. Barangkali dia lupa makan ubat.

Atau mungkin juga dia benar-benar mampu bertvkar menjadi lip4s.

Sumber : KLV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*